Jeps, Muru sai tosiaan siitä tämän kesän viimeisestä mejäkokeesta sen kaivatun ykköstuloksen ja pisteitä 44. Näin ollen Muru on nyt sitten FI JVA!!! Olin kyllä niin iloinen tästä ja tuuletin railakkaasti kaadolla! Tuomarina oli Anne Viitanen. 

Viimeksi mainitsemani sorsastus sujui sekin kivasti, kun saaliiksi tuli 17 sorsaa! Oli siinä Murulla noutamista.

Syyskuun puolivälissä meillä oli pentutapaaminen, jossa oli paikalla 3 Drinkki-pentua: lintupentujen emä Amy (R. Night Bird), Saana (R. Sea Breeze) ja Paavo (R. Cuba Libre). Leffa-pennuista paikalla oli: Eevi (R. All about Eve), Brynja (R. Out of Africa)  ja Muru jr. (R. West Side Story). Lintu-pennuista paikalle oli päässeet: Bruno (R. Sand Martin) ja Wiwo (R. Willow Warbler). Tietysti mukana menossa oli myös drinkki-ja leffapentueiden emä Muru (FI JVA Game Sparkle`s Iita) ja lintupentujen isä Elffi (FI JVA Dark Water`s Crimninally Bad Elf). Vierailevina tähtinä paikalla oli myös sisaruspuolet Elvis (Nallelaakson Eevert) ja Fanni (FI JVA Aurinkomyrskyn Alexandra) sekä Eevin "isosisko" Ada (FI JVA Majavalammen Ai-Ai). Päivä oli erittäin mukava, treenattiin vesinoutoja, tutustuttiin riistaan ja tehtiin verijälkiäkin. Erityisen ylpeä olin nuorimmista pojista Brunosta ja Wiwosta, jotka olivat todella taitavia!!! Hyvä pojat! Laitan kuvia myöhemmin!

Seuraavana päivänä oli Hyvinkäällä ryhmänäyttely, jossa kisasivat Amy ja Laku (R. Hurt Locker). Laku esiintyi hienosti ekassa näyttelyssään tuloksena NUO ERI 1 ja Amyllä meni ihan normaaliin tyyliin: KÄY EH 3. Kaverini koira Laila (Pinegate`s Yellow Rose) menestyi mahtavasti: AVO ERI 1 SA PN 2 SERT!!!!

Olen itse ollut nyt sairaslomalla ja yritän saada aikaiseksi kuvapäivitystä tänne blogiin, kun vanhoja hävisi silloin aiemmin ja uusiakin olisi jonoksi asti!