Aamulla käytiin Fannin kanssa ihan ensi töiksemme jäljestämässä peurankoipi ja ihan kivasti meni. Fanni oli pikkasen talviterässä ja yritti mennä tosi kovaa, mutta jarruttelin sitä hieman. Makuut merkattiin hienosti, yhtä Fanni oikein kaiveli.  Katkokulma selvitettiin ihan hienosti. Fannin tyyliin tehtiin pieniä tarkastuksia sivuille ja lopussa mentiin aika paljon ilmavainulla, mutta silti ihan tyytyväisiä ollaan. Kaadolla Fanni haisteli peuran sorkkaa ja otti sen lopulta suuhunsa ja kantoi takaisin autolle!!!

Pitää tehdä vielä yksi jälki ennen ekaa mejäkoetta, jonka pitäisi olla 25.5 Tammelassa, nyt jo jänskättää eka VOI- startti!!!

Totesin taas jäljestyksen jälkeen, että mulla on surkea kunto, joten nyt olisi tarkoitus tehdä juoksulenkkejä molempien koirien kanssa pari kertaa viikossa. Toivotaan, että polvi kestää, se kun on ollut jopa isompi kysymysmerkki kokeissa kuin mun kunto, joka kokeen jälkeen polvea on särkenyt muutaman päivän tosi paljon... Polvituki laitetaan ainakin kokeeseen, etten ole ihan rampa töissä sitten...