Nyt on sitten takana kaksi loistavaa viikonloppua, molemmat koirat ovat taipuneet ja voin hetken hengähtää!!! Kaiken lisäksi sain kuulla, että olin päässyt läpi viimeisestä näyttökokeestani kirkkaasti, joten valmistun nyt sitten 28.9(niin, siis maatalouslomittajaksi!)!!! Kyllä elämä nyt hymyilee, saas nähdä kuinka kauan...

Tarkoitus olisi tehdä vielä pari mejä-jälkeä kummallekin tänä syksynä, ettei pääse Fannilta homma unohtumaan ja Murukin saa lisää treeniä sillä saralla. Lisäksi pitäisi aloittaa hillitön treeni ensi kesän nomen ALO-luokkaa varten Murun kanssa, sieltä haluaisin saada tuloksia enkä keräillä nollia... ;) Murun kanssa ei olla tehty oikein mitään vaativampia harjoituksia, joten hommia riittää... Onneksi kaverit (Maija ja Tuuli) ovat ajan tasalla nomepuolella, eli saan sieltäpäin opastusta ja treeniapua!!!

Jos muuten satutte baariin silloin kun siellä esiintyy coverbändi O`Jes, kannattaa jäädä kuuntelemaan, jätkä veti komeasti heviäkin... Ja alkoholin nauttiminen ei vaikuttanut mielipiteeseen!

Pitäähän sitä joskus juhlia...