Kevät alkaa olla jo pitkällä, vappu meni jo ja äitienpäiväkin on ihan nurkan takana... Amy täytti siis viime tiistaina vuoden, onnea vielä sisaruksillekin! Käytiin samana päivänä 1-vuotisrokotuksilla, oikein reippaasti neiti oli.

25.4 oltiin Lahden KV näyttelyssä, Amy ja Saana saivat molemmat JUN H:n. Noh, täytyy kasvaa lisää, sitten odottelemme suurempaa menestystä! Helin Laila (Pinegate´s Yellow Rose) sai AVO ERI 3, joten sentään jotain menestystä tuli. Laila on muuten astutettu Hessulla (Odorosas Bon Voyage), pentuja odotellaan siis mahdollisesti jussina syntyviksi! 

Fannin ekan mejäkokeen piti olla 24.4 Nakkilassa, mutta se peruttiin liian lumen ja tulvimisen takia. Mutta nyt on jo tullut kaksi kutsua, 16.5 Vihtijärvelle ja 23.5 Tammelaan! "Onneksi" autokin temppuilee juuri sopivasti, joten kyytien kanssa on sumplimista! Pitäisi tehdä harjoitusjälki ennen koetta, täytyy ehtiä!

Vappuaattona käytiin Amyn kanssa Tampereella terveystutkimuksissa, Annen arvion mukaan lonkat olivat A/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0 (niitä ei kuvattu) ja silmät olivat myöskin terveet! Nyt jännätään sitten mitä Kennelliitosta sanotaan!

Paavo on menossa 18.5 tutkimuksiin, jännitetään nyt sitäkin sitten! Tässä kuva 1-vuotiaasta komistuksesta!