Olen taas ollut laiska, enkä muistanut päivittää sivuja, joten nyt tiedossa paljon!!! ;)

Leffa-pennuilta on tullut kuulumisia jonkin verran, kivasti tuntuu menevän. Brynja (R. Out of Africa) ja Laku (R. Hurt Locker) ovat olleet erilaisissa pentukoulutuksissa, ja sijoituspentu Eevin (R. All about Eve)  kanssa on tehty riistatreeniä variksella ja harakalla, sekä pari verijälkeä. Kaikesta suoriuduttiin hienosti! Eevi osaa myös jo uida, ja ihan kunnolla, menee pelottomasti isojen koirien perässä pitkällekin!

Mitäs omat koirat sitten... Hmm, täytyy oikein muistella... Amyn kanssa ollaan käyty kahdessa näyttelyssä, 19.6 Riihimälle saaliina KÄY EH ja tuomarina Anca Giura, sekä 10.7 Hyvinkäällä, saaliina KÄY ERI 1 ja tuomarina Esko Nummijärvi!!! Olin oikein iloisesti yllättynyt tuosta ERIstä, kyllähän MiMi onkin nätti pikkupimu! :) Murun ja Fannin kanssa ei pahimmin olla mitään tehty, nyt vaan nautitaan kesästä ja uidaan aina kun voidaan! Amylle tehtiin myös lyhyehkö mejäjälki ja nyt meni ihan hienosti, joten kyllä me tullaan siinäkin lajissa jossain vaiheessa starttaamaan!  Nyt treenaillaan nomea, jos vaikka startattaisiin siinä vielä syksyllä.

Ai niin, Drinkki-pennuista Saana (R. Sea Breeze) on ensimmäisenä Rooibos-koirana startannut nomessa, 9.7 Evolla, tällä kertaa ei tullut tulosta, johtuen painostavasta helteestä, joka teki koiran aivan voipuneeksi. Mutta ensi kerralla sitten!!!

Tässä muutamia kuvia:

Eevi

 

Eevi ja Amy

 

Eevi kiusaa "isosiskoaan" Adaa

 

treeni-ja lenkkiporukkaa kimppakuvassa vasemmalta oikealle: Fanni, Muru, Taika, Amy, Ada ja edessä Eevi

 

Fanni ja Eevi pistävät parastaan poseerauksissaan

 

Komea poika Paavo (R. Cuba Libre)

 

Paavon hieno näyttelyposeeraus

 

Lopuksi vielä muistutus: Pentutreffit järjestetään 25.9 Tammelassa, molemmat pentueet ovat tervetulleita treenaamaan ja viettämään mukavaa päivää isossa sakissa! Tarkempi paikka ja aikataulu selviä lähempänä ajankohtaa! Ilmoittaudu viim. 20.8, ja ilmoita tulijoiden määrä ja mahdolliset ruokarajoitukset/erikoisruokavaliot!!! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle pitämään hauskaa!!!!