Eilen oli Fannin tämän vuoden eka mejästartti ja odotukset kohtuu korkealla hyvin menneen harjoitusjäljen jälkeen. Ja ihan kivastihan se menikin , saatiin VOI 2 ja 35p. Ykkönenkin oli tyrkyllä aina kolmannen osuuden makuulle asti, josta Fanni lähti tuoreiden hirvenjälkien perään. Kyllä otti päähän! Pakko kumminkin olla tyytyväinen, sillä selkeästi tämä koe meni paremmin muutenkin kuin aiemmat, Fanni keskittyi hommaan eikä vauhtia ollut niin paljon kuin aiemmin. Tarkempi koeselostus Arvostelut-sivulla.

Olin niin hyvällä tuulella hyvin menneen jäljestyksen ja opastuksen jälkeen, että tietysti Fannin piti keksiä jotain kiusaa. Oltiin purettu jälki Fanni kanssa ja Fanni oli jo autossa, niin käännyin jotain tekemään ja sillonhan se läks. Musta koikkeli paineli metsään eikä takas millään. Juoksutin sitä jonkin verran auton peräs, mutta sillä ei ollut mitään aikomusta antaa kiinni. Onneksi sain kaverin avuksi, kiitos vielä Juokslahden Jonnalle, että saatiin puupää kiinni! Kyllähän se hiukan syö, että ventovieraalle antaa kiinni, mutta mulle näyttää suurinpiirtein keskaria!

Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin hieno viikonloppu, kiitos kaikille kanssakilpailijoille ynnä muille ja onnittelut vielä Adalle (Majavalammen Ai-Ai) ja Uunolle (Buckthorn`s Gorgonzola) valioitumisesta!