Viimeksi jäi mukavat asiat kertomatta. Amyn kanssa treenattiin ennen Murun nomekoetta riistalla ja varista se kantoi oikein mainiosti. Lokki oli liian painava, sillä sitä se ei nostanut suuhun, vaan aina kun otti kiinni, tipautti sen heti maahan.  Saana on aloittanut pentukurssit ja Almakin on käynyt näyttelykoulutuksessa.

Tänään olin Amyn ja Murun kanssa Orimattilan Luhtikylässä Helenan ja Alman luona treenaamassa. Myös Riikka ja Saana tulivat treenaamaan. Murun kanssa ei tehty muuta kuin pari vesinoutoa lokilla, oli liian hankalaa pitää sitä ja Amya samaan aikaan hallinnassa. Eli me treenattiin lokilla, pikkutavilla ja dameilla vesimarkkeerauksia ja maamarkkeerauksia. Veteen heitettiin aika rantaan, sillä oikeastaan kukaan kolmikosta ei ollut uinut vielä. Treenit meni kivasti, tavia kaikki kantoivat hyvin, lokki oli edelleen hankalampi, mutta siihenkin tartuttiin ihan hyvin kiinni. Palautukset oli pääsääntöisesti hyviä, käteen asti ei tietysti aina tullut, mutta sentään ohjaajalle päin!

Kokeiltiin myös vähän näyttelyjuttuja, ja sekä Alma että Saana olivat taitavia, Amyn kanssa pitäisi kyllä treenata... Sitten leikittiin ja Muru-mammakin leikitti lapsiaan!!!

Ai niin, Amyn jalka on ollut nyt kunnossa, Metacam-kuurin jälkeen ei ole ontunut, mutta tarkkaillaan edelleen!

Tässä kuvia treeneistä:

Alma ja lokki

Helena ja Alma vesimarkkeerusta harjoittelemassa

Saana noutaa damia

Riikka ja Saana odottaa

Amy ja damin nouto

Amy palauttaa damia

Saana, Alma ja Amy 5kk

 

Tässä Muru ja tämän kesän pokaalisaalis

 

Tässä pari toimintakuvaa Amyn ja slku Ekan leikeistä