Amyn kanssa ollaan treenailtu perusnoutoja, kun lumenpaljouden takia ei voi pahemmin hakua treenata, damit häviää syvälle hankeen. Amy ei ole nyt pahemmin ontunut, josko panosteiitti olisi mennyt ohi... Vielä pitäisi jaksaa reilu pari kuukautta ennen virallisia röntgenkuvia, jännittää kyllä kovasti... Luultavasti kaikki on ihan hyvin, mutta takaraivossa jyskyttää välillä, että mitä jos se ei olekaan pelkkää panosteiittia... No, ei auta kuin odottaa!

Muuten ei olla mitään erikoista puuhailtu, muutamia mejäkokeita on mietitty ja niihin jo ilmoittauduttukin, sekä yksi näyttely on kiikarissa. Ollaan käyty koirien kanssa mettälenkeillä, ihan keskenämme ja myös Helin koirien kanssa. Amyn kanssa kävin Sipilöillä Liedossa ihmisvauvaa ja myös kissavauvoja katsomassa. Kotimatkalla poikettiin myös Paavoa moikkaamassa, mutta leikistä ei tullut mitään, kun Amy haisi liian hyvällä. Kuviakaan en saanut, kun kamera jäi kotiin... Sama pää kesät talvet... No, ensi kerralla sitten!

Äitin kenneliin (Pikku-Tähden) on mahdollisesti tulossa Toscalle pentuja huhtikuun loppupuolella, Tosca on nyt jo kerran astutettu ja vielä pari kertaa on menossa  Jäbää (Fight Club`s Knight Rider) treffaamaan! Ehkäpä siis parin kuukaiden päästä kuuluu minitassujen "töminää"!!!

Amy 9 kk 27.1.10