Vuosi 2011 alkaa olla pulkassa ja täytyy vähän kerrata miten kokeet sujuivat meidän koiruuksilla ja kasvateilla:

Fanni: Fannin lähdettiin metsästämään kahta viimeistä VOI1-tulosta mejästä, ja ne saatiin heti ekoissa kokeissa toukokuussa, pistein 43 ja 47. Fannista tuli siis FI JVA toukokuussa!!! Olo oli ihan mahtava tuon jälkeen, ensimmäinen oma valiokoira, ja pitkän uurastamisen jälkeen saatiin tulosta. Fanni pääsi myös kolmannen kerran kokeeseen syyskuun alussa, saaden taas VOI 1 pistein 48!!! Fanni oli kokeen 4.paras koira. Fannin kauteen olen enemmän kuin tyytyväinen. Nyt on hyvä jäädä eläkkeelle!

Muru: Murulla oli samat tavoitteet kuin Fannilla, mutta niistä jäätiin, kun se pääsi vain yhteen kokeeseen, tosin saaden siitä hienosti VOI1:sen pistein 42. Sitten alkoikin juoksu ja ei enää päästy mejäilemään. Murun kanssa kauden kohokohta oli kyllä luonnetesti, josta se sai hienot +223 pistettä. Nyt sitten metsästetään sitä yhtä puuttuvaa ykköstä ensi vuonna. Niin ja saihan se Muru muuten 7 pentuakin helmikuusta... ;) Ja kerran päästiin sorsastamaan, se sujui hienosti kuten aina.

Amy: Amyn kanssa käytiin kolmessa näyttelyssä, saldona EH, ERI ja H. Tuosta ERI:stä olen niiiiin ylpeä! Kovasti kesällä treenattiin nomea, mutta eka koe meni aivan mönkään, kun neiti keksi vaikka mitä emännän nolaamiseksi... No, lisää treeniä vaan! Mejää treenattiin myös, ja jäljet sujuivat ihan kivasti, ensi vuonna kokeeseen... Amy myös astutettiin joulukuussa, pian tiedetään tuleeko vauvoja.

ja sitten ahkerien kasvattien vuosi:

Saana: Toko ALO 1, Nome 3x ALO 0 (ensi vuonna sitten paremmin ;)...)

Alma: Näyttely 3 x ERI, 1x SA, 1x PN 4, Nome NOU 0 (uusi yritys ensi vuonna), käytännön metsästystä ja jäljestystä

Paavo: Näyttely ERI ja SA

pikku-Muru: ahkerasti käytännön metsällä

Brynja: monta eri koulutusta, noudon alkeita

Eevi: mejää ja noudon alkeita

Laku: tottelevaisuuskoulutusta

 

Ensi vuonna taas uudella innolla kokeisiin ja näyttelyihin, jännitetään tuleeko pentuja ja tietysti Leffa-pentujen terveystuloksia odottelen kuumeisesti heti kun ikä antaa myöden!

 

Tulosrikasta vuotta 2012 siis kaikille!!!