Viikko sitten maanantaina suuntasin pariksi päiväksi lomailemaan Lietoon Sipilöilleja kuulin myös, että kaverini Saijan upea tanskandoggipoika Andy (Rivercrest Mr McCoy) oli startannut ekaa kertaa mejässa Kalannin ympäristössä saaden hienon AVO 1:sen ja pisteet 43/50!!!!

Keskiviikkona juhlin hillitysti vappua pienessä kaveriporukassa, koska torstaina piti lähteä kohti Saloa.

Torstaina pakkasin sitten auton täyteen kamaa ja nappasin Murun kyytiin ja köröttelin Saloon, josta matka jatkui Maijan ja Pörrin (Fattiglappens Frida) kanssa Maijan pakulla kohti Muurame Cityä. Matka kesti 4 tuntia ja sitten päästiinkin upeisiin Riihivuoren maisemiin. Kämppisenä meillä oli Maijan ja Pörrin lisäksi Kirsi ja Angelica (Namusillan Jokapaikanhyrrä) ja Maarit ja Arttu (Namusillan Taifuuni). Koulutukset starttasivat perjantaiaamuna ja me Murun kanssa kuuluimme Päivi Palosen ja Tiina Sudensalmen ryhmään. Hyviä vinkkejä saatiin ja Muru teki hommat ihan kivasti ja maltin kasvamisesta saatiin kiitosta sunnuntaina!!! Muutenkin leiri oli aivan mahtava ja hauskaa oli niin paljon!!!! Oli vähän haikea fiilis palata sunnuntaina kotiin, mutta nyt vaan vinkit käyttöön Murun kanssa niin saadaan jotain tuloksiakin aikaan...

Perjantaina Murun veli Pluto poikkesi Hannan ja Samin kanssa leiripaikalla ja oli kyllä kiva nähdä millainen komistus Plutosta oli tullut!!! Aluksi Muru hieman irvisteli veljelleen, mutta sitten olisi tehnyt mieli jo leikkiäkin. Kuvia treffeistä tulee jossain vaiheessa kuvat-sivuille!

Sunnuntaina Tosca oli ekassa virallisessa näyttelyssään Hyvinkäällä tuloksena  JUN EH, eli hienosti meni!!!