Fanni mejäili tänään Rengossa KHN:n mejämestaruuskokeessa saaden tuloksen VOI 3 26p. Tuomarina oli Marko Aaltonen. Lisää kokeesta kunhan ehdin kirjoittaa!

 

8.9 Lisätty kokeen kulun selostus ja muita kuulumisia. Fannille osui eilisessä kokeessa päivän viimeinen jälki, mutta onneksi ei ollut kuuma ilma, joten Fanni ei väsynyt autossa olemiseen. Koemaasto oli oikein mukava, muutama oja ja aika märkää, mutta suurempia risukkoja ei ollut. Ekalla osuudella vaan oli lauantaina heti veretyksen jälkeen tallustellut sienestäjiä, jotka oli levittäneet veren hajua joka paikkaan... Thanks a lot!!! Siitä tuli ne kaksi hukkaa, muuten sujui kivasti. Makuut merkattiin hyvin, katkokulma selvitettiin jäljentekijöiden jälkiä pitkin ja yksi kulma oikaistiin parilla metrillä. Fannin jälki kulki ihan 10-tien varressa, joka toi jännittävän lisän kokeelle. Pakko olla siis suht tyytyväinen Fannin suoritukseen, lisää treeniä vaan ja paremmalla onnella ensi kauteen! Koearvostelun kirjoitan myöhemmin arvostelut-sivulle!

Murun kanssa käytiin 31.8 toisen kerran sorsastamassa. Saaliiksi tuli 11 heinäsorsaa. Muru työskenteli väsymättömästi raskaassa maastossa ja ajoi myös pari sorsaa ylös. Vesiohjaukset eivät ole olleet meidän vahvimpia puolia, mutta nyt sekin onnistui. Lähetin Murun rannasta kohti pientä saareketta, johon tiesin haavakon nousseen. Muru eteni n. 5 metrin päähän saarekkeesta eteen-käskyllä, sitten vauhti hieman pysähtyi, mutta haavakon haju tuli nenään ja Muru ui saarekkeeseen. Likka oli aikas väsynyt kun päästiin kotiin ja aivan jäässä, kun oli koko illan ollut märkänä ja ilma oli jäätävä. Olin kyllä ylpeä koirastani ja saatiin taas paljon kiitosta ja sorsanrintafileitä pakkaseen! Kuvia reissulta tulossa myöhemmin.

Nyt yritän keskittyä Murun treenaamiseen ja ehkäpä teen molemmille vielä yhdet jäljet tänä vuonna, tai mistä sitä tietää vaikka talvi olisi taas surkea ja olisi mahis tehdä jälkiä myös silloin. Niin, ja sitten lokakuussa on vielä se SNJ:n näyttely ja tässä syksyllä vielä sorsastuksiakin.

Murun veljestä Väiskistä tuli FIN MVA lauantaina, kun veikka läpäisi taipparit! Ihan superhienoa!!!