Jäi sitten tänään laiduntreenit väliin...

Vietän tänään viimeistä lomapäivää ja kävin aamulla pomon juttusilla. Sillä välin Muru oli nautiskellut purkillisen kromitabletteja, sellaisia mansikanmakuisia... No, soitin eläinlääkärille ja sieltä sanottiin ettei se ole hengenvaarallista, joten lähdin lenkille 100 metrin päähän metsään.

Päästin Murun irti, mutta se jäi vaan makaamaan maahan ja hetken päästä oksensi. Otin koirat kiinni ja lähdin takaisin kotiinpäin soittaen samalla toiselle eläinlääkärille, josta käskettiin soittaa uudelleen jos tilanne muuttuu. Jatkoin kotimatkaa vetäen Murua perässä. Pian se alkoi hoippua ja jouduin tosissani vetämään sitä. Sitten silti meni jalat alta. Yritin kantaa sitä kotiinpäin ja pääsinkin aika pitkälle ennenkuin Muru alkoi kouristella ja sai jonkinnäköisen kohtauksen. Pissat tuli alle ja Muru hytkyi maaten kyljellään. Tässä vaiheessa olin aivan paniikissa!!! Kun kohtaus meni ohi Muru vaan makasi kyljellään ja ulvoi...

Onneksi eräs avulias nainen tuli paikalla ja antoi kyydin kotiin, että päästiin äkkiä lähtemään eläinlääkäriasemalle. Asemalta soitettiin juuri kun olin lähdössä ja kerrottiin että ko. kromitableteissa on hurjasti ksylitolia, joka ilmeisesti aiheutti kouristukset yms. Annoin ennen lähtöä 2 rkl hunajaa Murulle.

Eläinlääkärillä Murulle annettiin lisää hunajaa, lääkehiiltä ja nesteytystä ja verensokeri saatiinkin n. 1,5 h aikana nousemaan n. 4.2 ->7.5! Loput nesteet laitettiin ihon alle ja Muru muistuttikin Notre Damen kellonsoittajaa...

Nyt Muru alkaa olla jo oma itsensä, tosin aika väsynyt. IKINÄ en jätä enää mitään tablettipurkkeja siten, että koirat pääsisivät niihin käsiksi!!!