Pääsipäs taas  vierähtämään pitkä aika edellisestä kirjoittamisesta, mutta eipä nyt ole kyllä mitään ihmeempää tapahtunutkaan.

Marraskuu oli aika hiljaiseloa, lenkkeiltiin ja Murun kanssa tehtiin muutama perusmarkkeeraus. Joulukuun alussa kävin Fannin kanssa koirakylpylä Aptuksessa Hyvinkäällä uiskentelemassa (siis vain Fanni ui, vaikka kyllä minäkin aikas märkä olin...). Fannilla oli tosi hauskaa, joten eiköhän sinne mennä uudestaankin ja silloin Murukin pääsee messiin. Onhan tuo siitä kiva juttu, että tytöt pääsevät sitten myös talvella pulikoimaan.

8.12 Murulla alkoi 2.juoksu, vihdoinkin! Eka oli meinaan huhtikuussa.

9.12 lähdin kavereiden ja äidin kanssa Messariin Voittaja 2007-näyttelyyn, ihan vaan turistiksi. Oli hauskaa, varsinkin kun näki paljon kavereita ja kerkesi seuraamaan useitakin rotuja. Heidin Lyra holsku (Lupu Negru`s Serriadh Birka) ei ollut ihan parhaassa karvassa ja sai EH:n ja oli AVO-luokan 3. Raisan Korppi beussi ( Branwen des Habits de Feu) joutui tyytymään H:n, tuomarista Korppi oli liian iso nartuksi... Kultsukehän vieressäkin kävin kavereita moikkaamassa, Tuulin Sumu ( Rushes Cool Honey)osallistui käyttöluokkaan, tulos EH4. Kyllösen Pian Linus ( Tottelina Quickstep) menestyi todella hienosti ollen PU 4!!! Labbiksista mieleen jäi ainakin Murun puoliskon Arielin (Saskian Ariel) luokkavoitto ERIllä!

Nyt alkoi joululoma ja töihin menen vasta ensi vuoden puolella! Nyt täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa treenata Murun kanssa nomea ihan kunnolla!

Vuoden 2007 saavutukset olivat hienot molemmilla tytöillä:

Fanni

-Nome: NOU 1

-Mejä: AVO1 ja siirto voittajaluokkaan!

-Näyttelyt: 2x EH

-Luonnetesti: +158 p. ja laukausvarma

Muru

-Nome: NOU 1

-Mejä: AVO 0

-Näyttelyt: 1xERI, 2x EH, 2x H

-Muru pääsi myös tosi toimiin eli käytännön metsälle sorsastamaan