Viime viikolla innostuin taas treenaamaan Murun kanssa ja treenit sujui hyvin. Treenasin kotipihassa suuntia ja malttia ja edelleen hinkataan pillillä pysäyttämistä, joka kyllä sukuu hyvin melkein 95 %! Lenkeillä pysäyttelen Murua edelleen sopivissa kohdissa, kun tiedän sen varmasti olevan kuulolla. Tokojuttuja treenattiin myös, lähinnä seuraamista, joka olisi nomejutuissakin oltava hyvää.

Fanni näytti taas "mukavan" puolensa eilen metsälenkillä. Oli kotiinlähdön aika ja neiti ei antanut ottaa itseään kiinni... No, omaa syytä tämä kiva piirre Fannissa on, sen kanssa tuli tehtyä kaikenmaailman virheitä nuorempana, että tässä on tulos... Onneksi nämä päähänpistot eivät ole enää kovin yleisiä (edellisestä varmaankin noin reilut puoli vuotta) ja olen oppinut vihdoin, että jos Fanni pelleilee, kannattaa odottaa että se tajuaa itse tulla luo, eikä turhaan sitä huudella, koska siitä se saa vaan lisää puhtia keskarin näyttelyyn...Kyllä ihmisen pitää hakata kauna päätä seinään ennenkuin tajuaa jotain...

Hyvä juttu,että Fanni taipui viime kesänä, sillä treenit sen kanssa oli välillä yhtä helvettiä, kun koskaan ei tiennyt millä tuulella se mahtoi milloinkin olla. Nyt keskitytään mejään ja ja jätetään noutojutut Murulle, joka onneksi tottelee kuin ihmisen mieli (jotain on sentään opittu ekasta koirasta)! Vaikka eiköhän Fanni saa noutaa sitten kesällä ainakin palloja vedestä, vesinoudoissa kun se ei pelleile.

Lisäsin muuten uuden linkin ja kuvan!

Mukavaa sadepäivän jatkoa!!!