Niin on taas aikaa kulunut, ja lapset kasvaneet kovasti.  Kaikilla on silmät auki ja kaikki taapertaa mennä pentulaatikossa, joku paremmin, joku vähän huonommin. Isoimmalla pennulla (2.syntynyt musta narttu) tuntuu jo terävät pikkunaskalit suussa, tosin eivät ole tulleet kokonaan ikenien suojasta. Muillakin näkyy ikenien läpi hampaita.

Tänään vauvat saivat ekan matokuurin ja aamulla maistettiin myös pikkasen jauhelihaa. Matolääke ei ollut kovin mieluisaa, mutta jauheliha taisi olla huomattavasti herkullisempaa.

Muru ei enää viihdy muksujensa luona kovin hyvin, alkaa vissiin naskalit jo pikkuhiljaa raastaa tissejä. Toki se käy ne syöttämässä, mutta sitten äkkiä pois.

Eilen oli ekat "vieraat" pentuja katsomassa, kun pari kaveria ja mun täti kävi kyläs. Taisivat pennut kietoa ne pikkutassujensa ympärille, niin ihastuksissaan vieraat olivat pikkumurmeleista!

Ensi viikonloppuna suuntaan Fannin kanssa Tammelan metsiin meidän mejäkauden avauskokeeseen. Saas nähdä miten menee, viikonloppuna tein sille noin 500-600 metriä pitkän harjoitusjäljen, joka meni aikas hyvin. Makuut Fanni merkkasi hyvin, kuten yleensäkin, katkokulman selvitti pienen mietinnän jälkeen ja kaatona olleen peuransorkan otti reippaasti suuhunsa. Meni kyllä paljon paremmin kuin viime kevään eka jälki, pientä haparointi oli nytkin, mutta kaiken kaikkiaan kivasti meni. Tiedä sitten lupaako hyvää vai huonoa viikonloppua ajatellen...

Pistän kuvia pennuista taas jahka saan ladattua niitä lisää koneelle.