Ihmeen nopeasti ovat lumet sulaneet ja maa kuivunut, ainakin tästä meidän pihalta ja lenkkimaastosta. Olin Kytäjällä (Hyvinkäällä) lomittamassa viime viikolla, ja siellä kyllä oli märkää, pellot olivat muuttuneet järviksi ja vesi tuli tielle. Lintubongareita oli päivittäin tien varsilla katselemassa joutsenia, jota oli parhaimmillaan jopa yli 20 uiskentelemassa.

Amyn kanssa ollaan jatkettu suht helppoja treenejä, palautuksia pitää treenata ahkerasti, sillä kun on tapana tehdä ylimääräinen kunniakierros, mutta sitten kyllä palauttaa damin/pallon käteen ilman lisäkehotuksia. Neidillä on virtaa hieman liikaa. Nyt täytyy ruveta hakuruutuakin treenaamaan, kun lumet on sulaneet pois.

Saana oli ollut Pertunmaalla ekassa virallisessa näyttelyssään, tuloksena JUN H. Oli kuulemma näyttänyt 7 kuiselta pennulta. No , hitaasti hyvä tulee! Saana tulee Lahden näyttelyyn, jonne olen Amyn kanssa menossa myöskin. Saas nähdä kunka siskoksilla sujuu siellä...

Myöskin Fannin kevään eka koitos lähenee, kun pääsemme mejäilemään Nakkilaan parin viikon sisällä. Nyt täytyy tehdä harjoitusjälkiä, että Fanni pääsee jyvälle taas asiasta.

Murun kanssa otetaan nyt rennosti, nomekokeet jäävät varmaan väliin tältä vuodelta, kun tuon Amyn taipparitreeneihin yritän panostaa ahkerasti. Pari mejäkoetta on suunnitteilla sille, ja ehkäpä joku näyttelykin on haaveissa.

Paavo oli muutama viikko sitten tosi kipeä, kova ripuli ja oksentelua, ja pikkumies oli tiputuksessakin, nyt on kyllä jo kunnossa ja suuntaa pian tokokurssille jatkamaan pentutokossa oppimiaan asioita.

Tosca kasvattelee masuaan ja ensi viikon lopulla saattaa pikkuiset jo syntyäkin.... Jännää