Otetaan ne huonot alta pois ekaksi... Elikkä Amyn vasen etujalka alkoi taas reistailla viime viikolla ja aloin jo olla epätoivoinen. Soittelin sitten Annelle ja se varasi meille ajan tämän viikon keskiviikoksi Tampereelle, Hakametsän eläinlääkäripalveluun. Oli kyllä hermoja raastava viikko, kun kävin kaikki mahdolliset kauhuskenaariot läpi päässäni. Varsinkin, kun alkuviikosta ontuminen katosi...No, kuvissa ei näkynyt taaskaan mitään erikoista, kyynärpäät oli tosi nätit, samoin olkapäät. Amya hoitanut Pirjo sanoi että pieni panosteiitti epäily on, sillä kuvaukseni oireista viittasivat osittain siihen suuntaan. Viikko lepoa saatiin ohjeeksi ja kipulääkettä tarvittaessa. Olen kyllä tosi iloinen, että kaikki oli ok!!!!

Muita huonoja uutisia ei olekaan, joten sitten ne hyvät (No sekin on jo hyvä, että Amy on kunnossa). Runo ja Alma osallistuivat elämiensä ekaan näyttelyyn lokakuun alussa Hyvinkäällä, SNJ:n päänäyttelyssä. Kumpikaan ei sijoittunut luokassaan, mutta pääasia oli mukavat arvostelut ja näyttelykokemusken kertyttäminen! Tuomarina narttupennuilla oli Sergio Scarpenelli Italiasta.

Tässä vapaasti suomennettuna tyttöjen arvostelut (ne olivat aluksi italiaksi):

Runo (Rooibos Orange Blossom)

Kaunis pää ja silmien väri.Erittäin hyvä karva. Jalkojen ojennus pitäisi olla parempi. Hyvät kulmaukset. Liikkuu hyvin. (Myös hampaista oli kirjoitettu jotain, mutta ei purennassa ainakaan mitään vikaa ole, joten...)

 

Alma (Rooibos Urban Mojito)

Erittäin kaunis pää. Oikean väriset silmät. Hyvät takakulmaukset. Kyynärvarret voisivat olla paremmat. Virheetön selkälinja. Liikkuu hyvin.

 

Amyn leikkikaveri Turo (Wetten O`Cafe) sijoittui urospennuissa luokassaan toiseksi ja sai myös KP:n!!!

Se piti vielä mainita, että Murun juoksut alkoivat syys-lokakuun vaihteessa, joten ei päästy luonnetestiin...

Niin ja äitini on nyt myöskin saanut kennelnimen, Pikkutähden! Toscalle tulee pennut sitten ensi vuoden puolella luultavasti.