Taas on vierähtänyt aikaa edellisestä kirjoittelusta, mutta eipä mitään hirveän erikoista olekaan sattunut. Amyn jalat tekee kiusaa edelleen silloin tällöin, mutta vaiva on melko varmasti sitä panosteiittia. Myös parilla muulla pennulla on ollut samantapaisia oireita, eikä niidenkään röntgenkuvissa ole mitään vikoja löydetty!!!

Hirveästi en ole treenannut mitään viime aikoina, Amyn ontumisten takia ei ole pahemmin voinutkaan. Nyt täytyy vaan terästäytyä, jos meinaa taipparit saada kunnialla läpi loppukesästä! Ja Murun kanssa pitäisi nomea kanssa treenata, olisi kiva saada tuloksia ensi vuonna.

Tämän vuoden tavoitteet tuli muisteltua ja mietittyä myös uudet tavoitteet ensi vuodelle!

Fanni: Fannin tavoitteena oli saada mejästä VOI 1:siä, mutta pääsimme vain yhteen kokeeseen, josta tuli VOI 2! Täytyy toivoa, että ensi vuonna saataisiin niitä ykkösiä, jos vaan Fannin jalat kestää...

Muru: Murun tavoitteena oli saada pennut keväällä, nomesta ALO-tulos, mejästä startti ja tulos, luonnetesti, pari näyttelyä sekä sorsastamaan pääsy. No, pennut saatiin, viisi ihanuutta näki huhtikuun lopulla päivän valon!!! Nomessa startattiin vain kerran ja ei saatu tulosta, malttitreeniä vaan ja paljon! Mejässä sen sijaan onnistuttiin, Muru starttasi kahdesti saaden molemmista AVO 1 ja siirtyy näin ollen VOI-luokkaan! Luonnetestiin ei päästy, kun juoksu sattui juuri pahaan aikaan... Yhdessä näyttelyssä käytiin, saatiin KÄY EH eli samaa rataa jatkettiin kuin ennenkin. Sorsastamaankin päästiin, se on Murun lempipuuhaa!!! Ensi vuodeksi jää paljon petrattavaa, nomesta yriteään saada kunnon tulos, mejästä startti VOI-luokassa ja tulos, vihdoinkin se luonnetesti, pari näyttelyä ja sorsastusta!

Amy: Amyllä ei ollut tavoitteita, koska sen ei alunperin pitänyt jäädä kotiin. Yhteen näyttelyyn päästiin, ei sijoituttu, mutta ihan kiva arvostelu saatiin. Ensi vuoden tavoitteina pari näyttelykäyntiä, taipparit läpi ja terveen paperit terveystutkimuksista!

Terveen papereita toivotaan tietysti myös muille sisaruksille!!! Ja jännitetään nyt jo...

Tässä hieman kuvia alkuviikon pakkaspäivien metsälenkeiltä!

Lenkkimaastoa

 

Aurinko pilkistää kauniisti puitten lomasta

 

Koivunlatvat hehkuvat valkoisesta huurteestaan

 

Muru poseeraa hengitys höyryten

 

Fannilla pitää olla takki päällä, kun raukalla on paha karvanlähtö juuri loppunut

 

Amy malttoi istua hetkeksi kuvattavaksi